23948sdkhjf

NanoNord satser på højteknologi til skibsfart

Et nyt produkt til analyse af skibes brændstof skal sikre den underskudsplagede højteknologisatsning, NanoNord, millioner på bundlinjen.
2006/2007 blev endnu et underskudsgivende år for teknologiselskabet, NanoNord. I alt endte nordjyderne med et underskud på 18 mio. kr. Det skriver Erhvervsbladet.

Virksomhedens ledelse sætter dog sin lid til en ny type analyseudstyr til skibsfarten. Det elektroniske udstyr gør det muligt for personalet på skibene at bestemme kvaliteten af den fuel olie, de tanker, med det samme i stedet for at sende prøverne til analyse, som det er tilfældet nu.

- Heavy fuel kvaliteten udgør et meget stort problem for den internationale skibsfart. Af 30.000 oceangående skibe benytter de 12.000 metoden med at udtage en prøve og indsende prøven til et laboratorium. Det er dem, vi i første omgang vil gå efter, forklarer administrerende direktør Carsten Tilm til Erhvervsbladet.

Han anslår, at der kan blive tale om et marked til en værdi af 100 mio. kr. på årsbasis, og dermed vil der være tale om en kærkommen opmuntring for det nordjyske selskab. Indtil nu har man nemlig sit første overskud til gode, og samtidig har man været plaget af skrinlagte udviklingsprojekter.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078