23948sdkhjf

Acer giver Lenovo baghjul

I den globale pc-krig har Acer overhalet Lenovo og erobret pladsen som verdens tredje mest sælgende pc-producent. Nu går man efter at tage andenpladsen fra Dell.
Hos Acer oplever man forrygende vækstrater for øjeblikket, og det, sammenlagt med det nylige opkøb af konkurrenten Gateway, understreger, at man bestemt skal tage opkomlingen alvorligt. Det skriver Computerworld.

I tredje kvartal 2006 havde taiwanerne en markedsandel på 8,1 %, men samtidig kunne man notere en fremgang i salget på hele 58 %, og det, sammenlagt med købet af Gateway, gør, at Acer nu er verdens tredjestørste pc-producent. Og også i fremtiden forventer virksomheden at nå vækstrater, der ligger over markedsgennemsnittet.

- Vi har ikke set nogen opbremsning. Efterspørgslen er stadig god, udtaler Acers præsicent, Gianfranco Lanci, til Computerworld.

Næste objekt på sigtekornet er amerikanske Dell, der har været i alvorlige problemer, men dog synes at have bedre tider i sigte, idet man i seneste kvartalsregnskab kunne notere fremgang for første gang i et år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078