23948sdkhjf

SCF Technologies’ regnskab bedre end forventet

Udviklingen går i store træk som ventet hos SCF Technologies, hvilket betyder, at selskabet regner med at have produkter klar til markedsføring i slutningen af 2007.
Heller ikke i tredje kvartal kunne SCF Technologies notere nogen omsætning, men det får ikke alarmklokkerne til at ringe hos ledelsen. Produktudvikling og lancering går nemlig helt efter planen, og allerede i slutningen af året forventer man, at kunne indlede realitetsforhandlinger med licenstagere til virksomhedens TailorMat Windows-system.

- Kommercialiseringsaktiviteterne inden for aktivitetsområdet Advanced Materials forløber som forventet. Det forventes fortsat, at Innovate opnår de første kontrakter på levering af TailorMat Windows produktet inden årets udgang. Disse kontrakter forventes indgået med professionelle vinduespudserfirmaer. TailorMat Windows produktet er blevet testet af et forbrugerpanel i Tyskland med meget lovende resultater, skriver virksomheden i sit kvartalsregnskab.

I alt gav årets første ni måneder et underskud på 10 mio. kr., og samlet set forventer virksomhedens ledelse, at 2007 ender med et underskud på 18 mio. kr. Det er et resultat, som ledelsen betegner som ”lidt bedre end forventet”.

Kilde: SCF Technologies - http://www.scf-technologies.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078