23948sdkhjf

Stor fremgang hos Satair

Satair har fået en god start på regnskabsåret 2007/08 og har i første kvartal opnået en samlet omsætning på 100,4 mio. dollars, svarende til en stigning på 21 % i forhold til samme kvartal sidste år.
Dette er lidt over det forventede, og det er især virksomhedens Aftermarket-division, der har styrket sin markedsposition på det amerikanske marked, hvor fremgangen har været betydelig, ligesom der er opnået gode resultater i Europa og Asien.

OEM-divisionen har opnået en høj vækst på alle markeder, hvilket har givet en samlet vækst på 27 % i forhold til samme kvartal sidste år.

Samlet set endte omsætningen på 100,4 mio. dollars og af disse stod Aftermarket-divisionen for 67,9 mio. dollars. Resultatet før skat for hele koncernen steg med flotte 73 % til 5,6 mio. dollars. Ledelsen fastholder forventningerne til årets resultat.

Resultatet for kvartalet er væsentligt påvirket af den faldende dollarkurs. Dollar/Euro faldt således 4,8 % i kvartalet, og da Satair ved kvartalets begyndelse havde solgt 49 mio. dollars på kontrakt, er der i kvartalet indregnet en urealiseret avance ved dagsværdiregulering af disse kontrakter med sammenlagt 2,2 mio. dollars.

Satair er en af verdens største distributører af reservedele til flyvedligeholdelse.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078