23948sdkhjf

Test af nanocoatings hos Flextronics i Skive en succes

Flextronics i Skive har i samarbejde med Texas Instruments testet en ny type coating, der kan spare elektronikfabrikkerne for millioner, når der produceres print.
Den nye type coating er skabt af et hold tyske forskere, der ved at forbehandle printet i et vandbad bestående af organisk, metallisk polynilin bedre beskytter printenes kobberledere mod iltning, og samtidig bliver det nemmere at lodde på dem med blyfrie loddepastaer. Det skriver Ingeniøren.

- På sigt kan det få stor betydning, ikke bare for os, men for hele elektronikbranchen. Der er tale om millioner af kroner. For det er en stor omkostning, når elektronik fejler i en kvalitetstest og måske skal kasseres, fortæller Anders Bjerregaard, forretningsudvikler hos Flextronics, til Ingeniøren.

I sidste uge præsenterede Flextronics i samarbejde med Texas Instruments de to virksomheders resultater med den nye teknik på et seminar, og her kunne man blandt andet afsløre, at teknikken har resulteret i bedre lodninger på fabrikken i Skive.

Se Flextronics' profil på Electronic Supply her .
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079