23948sdkhjf

Kompleks opgave at finde ny Resound-chef

Jagten på en ny direktør, der skal vende skuden hos GN Resound er gået ind. Men allerede på forhånd ser opgaven særdeles vanskelig ud for GN Store Nords ledelse.
Der er ingen tvivl om, at der ligger store udfordringer og venter på den kommende direktør i GN Resound. Både image, salg og produktudvikling skal rettes op, og jagten på en person med kompetencer til at gøre det, snævrer feltet af ansøgere alvorligt ind. Det skriver Børsen.

- Man skal bruge en meget erfaren person, som ikke bare skal skabe en 5 % forbedring, men store resultater. Det er der ikke så mange, der har gjort. Jeg tror, der er mange, der gerne vil i betragtning, men der er ikke så mange, der reelt har den fornødne erfaring under bæltet til at løse opgaven, udtaler administrerende direktør i headhunterfirmaet Korn/Ferry, til Børsen.

Den nye direktør skal afløse Jesper Mailind, der hidtil har fungeret som direktør i GN Resound. Ved aflæggelsen af seneste kvartalsregnskab afslørede man, at man er i gang med at finde en afløser til ham, samt at viceadministrerende direktør Jens Due Olsen også fratræder sin stilling.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109