23948sdkhjf

Nyt Linx laser produktprogram

Introduktionen af det nye program af mærkningslasere fra Linx Printing Technologies er beregnet til at forsyne mange forskellige industrier med laserkodning, som giver de bedste resultater, og som er de nemmeste at installere, anvende og eje.
Dette produktprogram, som omfatter Linx SL101 og SL301 mærkningslasere og tilbyder mulighed for en effekt på 10 W eller 30 W, giver kunderne mulighed for at vælge det system, som passer bedst til deres produktionslinjes krav.

Det er ved installationen, det nye Linx SL laserproduktprograms fleksibilitet og enkle anvendelse der virkelig tilføjer værdi, da modellerne er konstrueret til at passe til produktionslinjen. Leveringsprogrammet for linser og stråletyper betyder, at de kan anbringes på steder med lidt plads, og som er vanskelige at nå. Og Linx' simple plug & play filosofi gør det nemt at installere systemet i den eksisterende opsætning.

Selve driften er ligeså enkel, takket være den intuitive grænseflade i form af den håndholdte styreenhed, som gør det muligt at oprette, ændre og opsætte koder blot ved at trykke på en knap. Desuden muliggør LinxDraw PC-software mere kompleks kodedannelse, inkl. grafik og 2D-koder

Nye funktioner omfatter mere alsidig mærkning takket være anvendelsen af flere forskellige stråletyper til forskellige punktstørrelser, afstande mellem produkt og linse og mærkningsfelter. Fleksible standardkomponenter, side- og ende-"shooter"-alternativer og et lille fodspor sikrer nem integration i eksisterende anlæg, selv på produktionslinjer med lidt plads. Det robuste hus af rustfrit stål er forseglet med standard IP54 klasse, eller alternativt med IP65 til våde omgivelser, hvilket sikrer fremragende pålidelighed under barske betingelser og giver maksimal driftstid.

- Produktprogrammet er også konstrueret til at være meget nemt at eje. Linx SL Laser produktprogrammet giver fremragende værdi via forøget driftstid, lav vedligeholdelse og ingen omkostninger til forbrugsmaterialer, forklarer Jens-Ulrik Ellegaard fra EN Laser A/S, der er den danske distributør for Linx.

- Disse lasere passer praktisk taget sig selv. Der kræves ingen nedluknings- og opstartsrutiner; vi bruger laserrør med stort gasvolumen for at få længere levetid, og laserne arbejder i 24/-drift med meget lidt manuel indgriben. Linx SL 101 og SL 301 vil være en velkommen tilføjelse til en bred vifte af danske produktionsmiljøer. Hos EN Laser A/S har vi dog også danske serviceteknikere i vores organisation – en sikkerhed, som vi har erfaret at danske produktionsvirksomheder værdsætter, tilføjer Jens-Ulrik Ellegaard.

Linx lover desuden, at SL Laserprogrammet giver den højeste hastighed, kodningskvalitet og pålidelighed. Det seneste nye inden for digital signalbehandling sikrer, at hastigheden af de spejle, der styrer strålen, optimeres, hvilket giver perfekt udskriftskvalitet selv ved høje linjehastigheder på op til 300 m/min. Der sikres fremragende kodningskvalitet, fordi de vektorfonte, der anvendes til kodningen, er optimerede til høj hastighed og præcision, hvilket resulterer i permanente, udtværingsfri koder af høj kvalitet. Der kan leveres et utal af forskellige sprogmuligheder, og der kan nemt og hurtigt skabes komplekse meddelelser, da der på det nærmeste ikke er nogen restriktioner med hensyn til fonte og grafik.

Se EN Lasers profil på Electronic Supply

Kilde: EN Laser - http://www.enlaser.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.562