23948sdkhjf

Oktober slår alle rekorder hos Zepto

Selv om oktober normalt er en sløv måned for salget af computere hentede den danske producent Zepto et rekordstort overskud.
Virksomheden opnåede i oktober et overskud på 1,7 mio. kr. før skat, hvilket er det største i virksomhedens historie. I forhold til resultatet for oktober 2006 på 512.000 kr. er der tale om en vækst på 332 %. Årsagen er en effektiv prissætning, stigende omsætning og øgede stordriftsfordele

Siden årsskiftet har Zepto opnået store indkøbsbesparelser på grund af den faldende dollar, som virksomheden ifølge eget udsagn har sendt videre til kunderne.

- Strategien med at sende besparelserne direkte videre til vores kunder har været en af de bærende årsager til vores enorme vækst i omsætningen i 2007. Dette har nemlig medført de øgede stordriftsfordele, som er den primære årsag til vores rekordoverskud, siger Morten Kjærsgaard, underdirektør, Zepto Computers A/S.

I løbet af årets første 10 måneder af 2007 har selskabet genereret et samlet overskud på 5,5 mio. kr. Zepto forventer i øvrigt, at de positive salgstal i oktober vil fortsætte resten af 2007, og at selskabet dermed følger budgettet.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094