23948sdkhjf

Nye, dystre udsigter for Ericsson

Ericsson topchef afslørede tirsdag, at den nærmeste fremtid ser endnu sortere ud for det svenske selskab, en man hidtil har troet.
På et investormøde i New York afslørede koncernchef Carl-Henric Svanberg, at det stadig ser sort ud for svenske Ericsson. Salget går stadig trægt på markederne i USA og Europa, og på flere af de kraftige vækstmarkeder, som fx Pakistan, er der politisk uro. Det skriver E24.se.

Tidligere på året nedjusterede Ericsson forventningerne til omsætningen i 2007 til at ligge mellem 53 og 60 mia. svenske kr., og på mødet i New York indrømmede koncernchefen, at det formentlig bliver i den nedre del af spektrummet. Også næste år har han svært ved at se opgangen.

- På kort sigt kommer vi til at se mere uro end gode tegn. Men vi går ud fra, at 2008 er bunden for os, sagde Carl-Henric Svanberg ifølge E24.se.

Markedet reagerede ved endnu engang at sende Ericsson-aktien i frit fald, og inden lukketid i går på børsen i Stockholm faldt aktien med 11 %, hvilket svarer til, at selskabets børsværdi mindskedes med ca. 32 mia. svenske kr.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094