23948sdkhjf

Kabel-division trækker NKT op

Efter årets første tre kvartaler har industrikonglomeratet NKT haft en fremgang i omsætningen på 27 %. Udviklingen ser bedst ud i kabel-divisionen, mens Nilfisk-Advance halter bagefter.
I alt fik NKT en omsætning på 10,1 mia. kr. i årets første tre kvartaler. Driftsresultatet steg med 42 % til 770 mio. kr., og resultatet før skat med 35 % til 683 mio. kr.

- Koncernens samlede organiske vækst har udviklet sig tilfredsstillende og udgør i 3. kvartal 9 %. Fremgangen skyldes en fortsat høj organisk vækst i NKT Cables (13 %), mens væksten i Nilfisk-Advance (5 %) er påvirket af implementeringen af SAP, der ultimo september forsinkede afsendelse af vareleverancer og dermed reducerede omsætningen i september måned, skriver koncernen i sit kvartalsregnskab.

Også i Photonics-divisionen, der producerer optiske produkter, har man haft en stærk organisk vækst på 61 %. Forventningerne til 2007 er løbende blevet opjusteret igennem året - senest til en forventet omsætning i niveauet 13,3 mia. kr. og et resultat før skat i niveauet 900 mio. kr. Med den realiserede udvikling i tredje kvartal har virksomheden valgt at opjustere koncernomsætningen yderligere til i niveauet 13,4 mia. kr. og koncernresultatet før skat til i niveauet 925-950 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111