23948sdkhjf

Har du en nyhed?

Går din virksomhed rundt med en god historie, som I bare brænder for at få fortalt. Så gør som mange andre virksomheder og send din nyhed til Industry Supply’s nyhedsredaktører og få dit glade budskab ud til branchen.
Går du med en nyhed om din virksomhed, som du gerne vil have ud til resten af branchen? Så kontakt Industry Supply og få din historie med ud i vores daglige nyhedsbrev.

Igennem tiden har flere hundrede virksomheder fået fortalt lige netop deres i historie på Industry Supply’s portaler.

- Maskinfabrikken Waltrich i Bårse ved Præstø sendte sit regnskab til Metal Supply og fik dermed fortalt til hele industrien, at mange års nedtur var vendt til optur.

- HP Electronik-Montage blev for nyligt udnævnt til gazellevirksomhed af dagbladet Børsen og Jyske Bank. Den nyhed fik man ud til hele industrien ved at kontakte Electronic Supply.

- Wood Supply blev kontaktet af Technor, der netop er flyttet i nyt domicil, så lige netop den historie kunne komme med i nyhedsbrevet.

- DS Elcobyg leverer betonelementer til BIG House i Ørestaden – dét ved aktørerne i byggebranchen nu.

Så uanset om det drejer sig om dit regnskab, en flytning, en ny, revolutionerende maskine eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os.

Send en mail Electronic Supply's nyhedsredaktør på he@industry-supply.dk allerede i dag - den næste historie på Electronic Supply kan blive din.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109