23948sdkhjf

Stadig røde tal hos Rovsing

To ulønsomme opgaver på EU’s GPS-satsning Galileo samt væsentlige omkostninger til opbygningen af de nye forretningsområder inden for forsvars- og transportindustrierne var med til at sende Rovsing i rødt.
Ledelsen hos Rovsing må stadig kigge langt efter sorte tal på bundlinjen, da man onsdag afleverede regnskab for første kvartal af regnskabsåret 2007/2008. Omsætningen endte på 9,7 mio. kr., og resultatet af den primære drift gav et minus på 4,4 mio. kr.

Det er stadig i virksomhedens rumfartsdivision, at hovedparten af omsætningen hentes. På trods af, at to ikke lønsomme opgaver på det fælleseuropæiske GPS-projekt Galileo har kostet på bundlinjen, har virksomheden forhåbninger om, at der kan hentes flere opgaver for projektet i fremtiden.

- På et budgetmøde den 23. november 2007 besluttede EU Parlamentet at afsætte midler til færdiggørelse af Galileo. Dette er positivt for Rovsing, da det giver mulighed for, at Rovsing kan vinde kontrakter relateret til implementering og idriftsættelse af Galileo, skriver virksomheden i sin kvartalsmeddelelse.

Samtidig fortsætter virksomheden udbygningen af de nye aktiviteter inden for Defence og Transportation, og Rovsing udtrykker forhåbninger om, at der kommer nye ordrer inden for disse områder i de kommende kvartaler.

For regnskabsåret 2007/08 har man valgt at fastholde forventningerne om en omsætning i området 50 kr. mio. og et resultat af primær drift i niveauet minus 16 mio. kr.

Kilde: Rovsing - http://www.rovsing.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.034