23948sdkhjf

Konference kobler udviklingsvirksomheder og underleverandører

Dansk industri skal have del i drone-potentialet. Konference giver overblik over markedet og mulighederne.
Markedet for professionelle droner og UAS-systemer er modnet markant. Teknologien bag er også videreudviklet i en grad, så droner i dag bruges i en lang række industrier, som byggebranchen, industrianlæg, oliebranchen, hos landbrug og af offentlige myndigheder.

Den forretningsmæssige finte for danske virksomheder og underleverandører består i at få overblik over det realistiske potentiale, som kan give sorte tal på bundlinjen inden for en overskuelig tidshorisont. En anden vigtig faktor er, at udviklingsvirksomheder og underleverandører mødes, så man kan skabe et overbliver over, hvordan man sammen kan vokse på dette marked.

Derfor afholder CenSec og Inno-Pro den 23. april ”Kick-off Conference – Commercial Possibilities in UAS” – en konference, der har til formal at kortlægge de kommercielle forretningsmuligheder i droner og UAS-systemer lige nu.

Afdækker det kommercielle potentiale
Fokus er på aktører i markedet mødes med danske virksomheder, som allerede er eller ønsker at blive leverandør til denne industri.

Konferencen ønsker at belyst, hvordan dansk industri, med den stadig mere udviklede teknologi i droner og UAS-systemer, kommercielt kan drage fordel af den deraf følgende avancerede og fleksible anvendelse af droner og UAS-systemer i professionel sammenhæng. Dertil kommer, at professionelle droner fungerer som en driver for teknologi og forretningsudvikling i andre brancher.

Konferencen afholdes på UAS Danmarks faciliteter i H.C. Anders Lufthavn i Odense- Både nationale aktører og international virksomheder, som f.eks. Boeing og Airbus deltager.

- Netop det internationale aspekt er vigtigt, og vi ser frem til at hjælpe med at stimulere danske msv’ers vækst inden for dette forretningsområder, udtaler CEO for CenSec, Klaus Bolving.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11