23948sdkhjf

Udviklingshus bider sig fast på Sjælland

Gode erfaringer skal sikre kunder til Strongits nyeste afdeling i Ballerup, udviklings- og konsulenthusets første udenfor Jylland.
Kort før årsskiftet, i december 2014, etablerede det - indtil da - sydjyske udviklingshus Strongit en afdeling i Ballerup.

- Med hovedkontoret i Gråsten og afdelingen i Vejle er vi godt repræsenteret i Jylland. Vi har forsøgt at få fat i virksomheder på Sjælland, og har da også fået nogle kunder. Men vi må sande, at der er langt fra København til Jylland. Det kræver tilstedeværelse, forklarer direktør i Strongit, Peter Eberle, til Electronic Supply om bevægegrundene for, at firmaet etablerede sig i hovedstadsområdet.

- Mange af konkurrenterne bevæger sig fra København til Jylland, så hvorfor skulle vi ikke kunne tage turen den modsatte vej, lyder det retorisk fra direktøren.

Nye ansigter på vej
Kampen om potentielle kunder er indtil videre gået godt. Fra start er der en kommerciel medarbejder plus et par kontraktansatte i Ballerup. Og der er flere på vej, forklarer Peter Eberle, som understreger, at de vil blive hyret ind i takt med, at ordrer kommer i hus og danner grundlag for ansættelser.

- Vi har fået en positiv kundemodtagelse, og har fået ros for samarbejdsprocessen og vores fleksibilitet, så vi har allerede landet store ordrer, siger Peter Eberle.

Strongit startede tilbage i 2010, og firmaet er siden vokset til at have tre kontorer i Danmark. I Gråsten, Vejle og siden december 2014 altså også et i Ballerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.315