23948sdkhjf

Strongit lægger nye spor

Nye krav til apparater og stigende efterspørgslen efter app's får udviklingshuset Strongit til at mande op på IT-området.
Efter et flot 2014 har Strongit foretaget massive investering og har sat en masse nye skibe i søen. Særligt på nye kompetenceområder:

- Vi har traditionelt været apparatudvikler og arbejde med embedded-området. Men mange systemer i dag er mere end bare apparaterne, og de bliver brugt i en større sammenhæng. IT-siden kommer derfor mere og mere med for at gøre det interessant for brugerne. Så fordi det er der, efterspørgslen stiger, bevæger vi os mere over på IT-området, forklarer Peter Eberle til Electronic Supply om ændringerne i udvikllings- og konsulenthuset.

Udvikler både firmaet og kunderne
I takt med, at data flow bliver vigtigere, og måden, apparater bliver brugt på ændrer sig, så brugerne med app’s kan se apparatets funktion, har Strongit hentet nye folk ind til at arbejde med det.

- Vores primære ydelse er embedded- og apparatudvikling. Men vi ser også, at apparaterne i dag er en del større systemet, hvor IT- og app-kompetencerne også er væsentlige elementer i det samlede system, og derfor skal vi også kunne tilbyde dette, siger Peter Eberle og forklarer, at man ikke bare blindt løber med udviklingen og tilbyder lette løsninger:

- I mere end en forstand er vi forstand kundeorienterede, idet vi lytter til kunderne og udfordrer dem. Samtidig er det med til at udvikle Strongit, da det tvinger os til at investere i de kompetencer, de efterspørger. Vi skal have folk til opgaverne, for de fleste kunder kan jo eksempelvis ikke have app-folk siddende.

Strongit har det seneste år oplevet en markant øget tilgang af nye industrikunder. I forlængelse af et godt 2014 er målet for 2015 yderligere vækst og fokus på indtjeningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079