23948sdkhjf

EET fejrer rekordregnskab med opkøbsiver

Opkøbstempoet skal i vejret hos den store it- og teledistributør EET Europarts, som netop har fremlagt et nyt rekordregnskab - det 13. i træk.
2014 bød på betydelig fremgang på både top- og bundlinje hos EET Europarts, som præsterede rekordindtjening på den primære drift. Resultatet er opnået via opkøb og via organisk vækst.

- Resultatet taler for sig selv. EET har nu for 13. år i træk forbedret driftsindtjeningen, og har i år formået at løfte indtjeningsniveauet fra DKK 109 millioner til mere end DKK 133 millioner. Vi har de senere år udviklet vores produktportefølje betragteligt, og samtidig har vi investeret meget i at udvikle nye forretningsområder og koncepter, og afkastet herfra begynder nu at slå igennem, siger Group CEO John Thomas om regnskabet.

Endnu flere opkøb i fremtiden
EET Group har siden 1997 gennemført mere end 20 akkvisitioner. Sidste år opkøbte firmaet firmaet UK-baserede distributions- og logistikvirksomhed EAF Supply Chain samt den svenske distributør Wiktors AV-Line AB.

Og det er ikke CEO John Thomas´ plan, at geare ned, hverken for tempoet, ambitionerne eller forventningerne til de kommende års resultater. Planen er, at virksomhedens fremgang også fortsat skal ske gennem høj organisk vækst samt en meget ambitiøs akkvisitions-strategi.

- Vi har de senere år foretaget to-tre virksomhedsopkøb om året. Fremadrettet sigter vi mod at gennemføre tre-fem akkvisitioner årligt. Det vigtigste er dog, at vi til enhver tid evner at skabe en organisk vækst, der overstiger den generelle vækst i markedet – så vi skal tage markedsandele hver eneste dag, lyder det fra koncernchefen, som uddyber:

- De senere år har vi introduceret en række nye forretningsområder, hvor vi stadig kun har opnået begrænsede markedsandele, og derfor har vi her betydelige vækstpotentialer. Især på forretningsområderne Mobile Parts & Accessories, Surveillance & Security, PoS og Pro-AV har vi meget store vækstambitioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11