23948sdkhjf

Terma og Airbus udvider samarbejde

Airbus Gruppen og Terma Gruppen har underskrevet en hensigtserklæring om at udforske nye områder for samarbejde inden for kommerciel luftfart.
De to virksomheder vil undersøge potentielle aktiviteter inden for produktion til kommerciel luftfart, uddannelse og kapabilitetsudvikling samt forskning og udvikling.

- Vi har haft rigtig gode erfaringer til dato med at samarbejde med danske virksomheder, så jeg er begejstret for, at vi er blevet enige om at udforske, hvordan vi kan få dette partnerskab til at vokse i fremtiden, siger Christian Scherer, executive vice president Marketing and Sales for Airbus Defense & Space.

- I mange år har Airbus Gruppen og Terma samarbejdet på en række områder som flyets overlevelsesevneudstyr, radar og overvågningsteknologi. Denne aftale udvider spændvidden for potentielt samarbejde til andre områder af vores globale forretning, tilføjer han.

Jens Maaløe, administrerende direktør i Terma, udtaler:

- Vi ser potentielt stærke synergier mellem vores virksomheder. Termas erfaring inden for luftfartsindustrien med produktion af kompositmaterialer giver lovende muligheder for samarbejde og for en introduktion af Terma i Airbus Gruppens supply chain inden for civil luftfart. Vi ser frem til at kombinere Airbus og vores egne kernekompetencer og til at udforske en række fælles forretningsmuligheder på det internationale marked.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078