23948sdkhjf

Bestyrelsesformand fratræder i GN Store Nord

Der er lagt op til udskiftning i bestyrelsen hos GN Store Nord i foråret. Bestyrelsesformand Mogens Hugo meddeler, at han træder tilbage.
- Bestyrelsen for GN Store Nord skal naturligt afspejle, at GN Store Nord består af to fokuserede og separate forretninger. Bestyrelsen skal derfor rumme kompetencer og erfaringer, så den både understøtter høreapparat-forretningen med kompetencer indenfor medicoteknik og headset-forretningen med kompetencer inden for forbrugerelektronik. Sidste år blev der valgt nye bestyrelsesmedlemmer med kompetencer, der særligt var relevante for GN Netcom. Det er derfor naturligt, at bestyrelsen nu styrkes med nye medlemmer, der særligt kan understøtte GN ReSound, skriver GN Store Nord i en fondsbørsmeddelelse.

Samtidig har bestyrelsesformand Mogens Hugo meddelt, at han ønsker at træde ud af bestyrelsen, fordi det er passende, at nye kræfter kommer til for at virkeliggøre GN Store Nords ændrede strategi og udmønte den nye ledelsesstruktur fuldt ud. Mogens Hugo har dog indvilliget i at fortsætte i bestyrelsen i en kort overgangsperiode.
Ændringerne kommer til at ske på en ekstraordinær generalforsamling, som finder sted i løbet af foråret. Her fratræder ud over Mogens Hugo også Mike van der Wallen, som for nylig blev udnævnt til administrerende direktør for GN ReSound .

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094