23948sdkhjf

Få overblik over mulighederne i dansk forsvars- og sikkerhedsindustri

CenSec afholder mandag den 3. marts en inspirerende og spændende temadag om danske virksomheders muligheder inden for forsvarsindustrien. Arrangementet finder sted hos Unimerco i Sunds.
Første arrangement: Informationsmøde om GripenDKteam
Hvordan vil indkøb af nye kampfly påvirke industrien?: Forsvaret skal købe nye kampfly for over 20 mia. kr. - hør hvordan GripenDKteam arbejder for de bedst mulige betingelser for dansk forsvarsindustri og sine medlemmer. Se videoklip med Gripen og få informationer om, hvordan Saab tænker sig at samarbejde med dansk industri, såfremt deres fly bliver valgt.

Efter frokost vil der være mulighed for en rundvisning på Unimerco.

Andet arrangement: Konference - CenSec m/forsvarsminister Søren Gade
Forsvars- og sikkerhedsindustrien som omdrejningspunkt for erhvervsudvikling: Forsvars- og sikkerhedsindustrien er i disse år en af de mest ekspansive brancher. På konferencen vil Søren Gade sætte fokus på mulighederne for danske virksomheder. En repræsentant fra Erhvervs- og Byggestyrelsen giver en orientering om de nye regler for offset, som betyder, at sikkerhedsindustrien nu også er omfattet.

Konferencen afsluttes med middag, hvor der ligesom i pauserne vil der være rig mulighed for at høre, hvordan nuværende medlemmer drager nytte af medlemskab af netværket.

Kontakt Githa Grum-Schwensen på telefon 96296367 eller for at få tilsendt program og tilmeldingsblanket.

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095