23948sdkhjf

Vallentin Elektronik udvider japansk samarbejde

Forventninger vokser hos elektronikdistributøren Vallentin Elektronik efter, at samarbejdet med japanske Shin-Etsu er blevet udvidet.
Mere end 20 års samarbejde, hvor Vallentin Elektronik har været distributør for den store japanske leverandør Shin-Etsu Polymers interkonnektorer, bliver udvidet.

Den danske distributør er valgt som arbejdspartner i Danmark, Sverige og Norge på en serie termiske interfacematerialer, Shin-Etsu nu lancerer i Europa.

Åbner det svenske marked
Forventningerne til den nye aftale fejler ikke noget hos Vallentin Elektronik. Diana Knie Enevoldsen fra firmaets salgs- og logistikafdeling fremhæver, at man ser store muligheder, idet Shin-Etsu er en af verdens største producent af råsilikone og allerede en stor leverandør i Europa.

- Samtidig giver adgangen til det svenske marked og ansættelsen af en svensktalende key account manager os tro på succes i Sverige, siger Diana Knie Enevoldsen til Electronic Supply.

Vallentin Elektronik får det skandinaviske ansvar for distribution af termiske interfacematerialer, japanske Shin-Etsu Polymer lancerer i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093