23948sdkhjf

Idé-Pro Engineering & Software på opkøb

RAND Worldwide Denmark ApS er pr. 1. januar 2008 blevet et 100 % ejet datterselskab af Idé-Pro Engineering & Software A/S.
Efter længere tids dialog og samarbejde om enkelte kunder, samt medarbejderudveksling over de sidste par år, har Idé-Pro og RAND besluttet at slå virksomhederne sammen. Formålet er at danne den mest komplette og kompetente leverandør af PLM løsninger i Danmark - med innovative ingeniør- og styringsværktøjer til design, konstruktion, fremstilling, vedligehold, produktion, kvalitetssikring samt videnhåndtering og virksomhedsintegration - baseret på produktlinierne CATIA, Smarteam, Enovia, Delmia og 3dvia fra Dassault Systemès.

Med købet af RAND vil Idé-Pro bestå af ca. 30 personer og dermed være den største danske leverandør af PLM løsninger med leverancer baseret på løsninger fra Dassault Systemès til de mange mindre og større virksomheder i Danmark.

- Jeg mener, at dette bliver til stor gavn for de mange nuværende og fremtidige kunder. De hundredvis af danske kunder, som anvender produkter fra Dassault Systemès, vil, uanset om de har haft RAND eller Idé-Pro som deres primære kontakt, komme til at opleve, at de nu kun behøver at henvende sig ét sted for at få den ønskede rådgivning. De får nu adgang til en bredere skare af uhyre kompetente medarbejdere, der vil have kritisk masse inden for de fleste områder. Derudover opnår vore kunder en større geografisk nærhed fra vore kontorer i København, Århus, Skive og nu også Vejle. Og udbygningen fortsætter i de kommende år, udtaler direktør Henrik Bøgelund.

- Med Ide-Pro’s overtagelse af RAND vil RAND’s kunder få adgang til et større antal konsulenter med et bredere kompetenceniveau og bredere geografisk dækning. Med købet skabes endvidere den PLM leverandør i Danmark med kapacitet til at løse kundernes behov lige fra idéfasen til færdig implementering, udtaler Peer Eske Bruun, RAND.

- Købet vil betyde, at virksomheden inden for alle områder får etableret et fagligt miljø med flere specialister inden for de enkelte PLM områder, til gavn for det faglige miljø og til gavn for de enkelte medarbejderes udvikling, men også med langt bedre mulighed og kapacitet til at skabe større integrerede løsninger, som dækker mange fagspecialer. Det bliver i den grad en bredtfavnende virksomhed med fantastiske udviklingsmuligheder for vore kreative medarbejdere, hvor vore kunder kan hente den kompetence, de har brug for. Vi vil snarest muligt integrere de to virksomheder, så kunderne kommer til at opleve os som én samarbejdspartner, slutter Henrik Bøgelund.

Kilde: Idé-Pro Engíneering & Software - http://www.ipes.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097