23948sdkhjf

Dicentia og ODS Business Services indleder samarbejde

Fra dags dato har Dicentia A/S og ODS Business Services A/S indgået aftale om produktion og ordrebehandling af DVD og CD til de nordiske kunder.
- Aftalen indebærer, at ODS Business Services’ ordrer fra kunder vil blive produceret og faktureret af Dicentia A/S. Herved sikres ODS Business Services’ kunder en sikker og stabil levering fra Dicentia A/S i en periode, hvor ODS Business Services’ moderselskab og produktionsfacilitet i Tyskland er inde i store omvæltninger og under rekonstruktion. Salg og Key Account Management til ODS Business Services’ kunder i Norden fortsætter uændret, skriver Dicentia i en pressemeddelelse.

Samarbejdet forventes at være af kortere varighed og er indledt med henblik på at undersøge muligheden for en senere fusion af de to selskaber. Samarbejdet skal ses i lyset af den fortsatte konsolidering af branchen, som er drevet af et stærkt konkurrencepræget marked både i Norden og på det europæiske marked.

I de kommende uger er det hensigten at undersøge, om der er mulighed for at udbygge samarbejdet mellem de to selskaber på det europæiske marked ikke mindst for at udbygge services og produktudbud til kunderne.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5