23948sdkhjf

Store forventninger til næste generation i Pandrup

Ny generation af M-tecs telematikenhed, Trackunit, har allerede været med til at åbne døren til USA.
Fuld kontrol over værdikæden giver M-tec i Pandrup store muligheder. Det samme gør den nyeste udgave af sporingsenheden til flådestyring, Trackunit, som firmaet nu sender på markedet. Og det opdaterede produkt har allerede bidraget til, at M-tec har fået foden indenfor på det amerikanske marked via en aftale med firmaet LoJack.

- LoJack valgte os (som samarbejdspartner, red.), fordi vi har et nyt produkt med de funktioner, der var brug for til de maskiner de bruger. I Nordamerika kræver man et 3G-produkt. Det er simpelthen et krav for at komme ind på markedet derovre, siger Svend Mousten Hansen, direktør i M-tec Trackunit, til Electronic Supply.

Den nye trackunit-enhed er hele vejen igennem lavet af firmaets egen udviklingsafdeling, er 100 procent SMD-monteret. Derfor er den mindre ressourcekrævende, da alle komponenter på den er monteret med maskiner er der ingen eftermontage og samlearbejde.

- Dermed er den velegent til at blive produceret i Danmark, da der ikke er arbejdskraft af nævneværdig art. Samtidig giver det en masse muligheder for at tilpasse produktet, som bliver produceret i samme hus, siger Svend Mousten Hansen med henvisning til, at alle enheder bliver produceret af søsterselskabet M-tec Production.

Hermed er han inde på en anden vigtig faktor i virksomhedens relation til kunderne, fuld kontrol over værdikæden. For det giver mange fordele at holde alt i Pandrup. Fra produktion, test, service med mere. Også de systemer, kunder logger ind på for at få overblikket over sine enheder har M-tec fuld kontrol over.

- Kontrollen er godt når det drejer sig om kunder. I forhold til de cirka 30 OEM-kunder, vi samarbejder med, ønsker de alle at sætte deres eget præg på det. F.eks. et firmanavn på selve boksen eller login-siden. Det kan vi gøre, fordi vi er herre over det hele, forklare Svend Mousten Hansen og tilføjer:

- At vi selv stod for det hele var en parameter til at blive valgt fra LoJack
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096