23948sdkhjf

Ny mand i direktionen og kapitaljagt hos Rovsing

Direktør Viggo Dam Nielsen indtræder pr. 1. april 2008 i ledelsen for Rovsing A/S som Executive Vice President.
Viggo Dam Nielsen vil primært fokusere på ledelse af projekter i Rovsings R&D afdeling og på salg af selskabets produkter og ydelser på det amerikanske forsvarsmarked.

Han har haft en militær karriere, der sluttede som generalmajor, hvor han til sin fratræden i 1998 var øverste chef for Flyvematerielkommandoen, som havde ansvaret for anskaffelse af materiel til det danske flyvevåben. Viggo Dam Nielsen var blandt andet med til anskaffelse af F16-flyene.

I perioden 1999-2002 har Viggo Dam Nielsen haft en stilling hos Terma A/S inden for Business Development. Fra 2003 til dato har han været Director, Defence & Aerospace hos GPV Group, hvor hans primære aktivitet har været salg af forsvarssystemer på det amerikanske marked.

På den førstkommende generalforsamling vil Viggo Dam Nielsen nedlægge sit hverv som bestyrelsesmedlem i Rovsing A/S.

Derudover vil bestyrelsen for Rovsing A/S snarest indkalde til ekstraordinær generalforsamling med særligt to punkter på dagsordenen. For det første vil bestyrelsen søge generalforsamlingens bemyndigelse til at forhøje aktiekapitalen. For det andet vil bestyrelsen foreslå advokat Eric Korre Horten indvalgt i bestyrelsen.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064