23948sdkhjf

SystemTeknik atter i plus

SystemTeknik A/S - med hovedkontor i Aalborg - er nu atter inde i en positiv udvikling. Med en ny ejerkreds og en omfattende "turn around" er flere års underskud blevet vendt til et pænt plus og en betydelig optimisme m.h.t. til fremtiden.
Selskabet har netop offentliggjort sit regnskab for 2007, og det viser et resultat af den primære drift på godt 9 mio. kr. Efter skat blev overskuddet for 2007 på 10,6 mio. kr. mod et underskud i 2006 på 7,8 mio. kr.

Virksomheden var indtil midten af 2007 ejet af et svensk selskab med hovedvægt på hydraulik og pneumatik. De svenske ejere ønskede af strategiske årsager at skille sig af med selskabet, og der blev fundet en løsning med Jysk-Fynsk Kapital (55 %) som hovedaktionær og fire ledende medarbejdere som medejere (45 %) heriblandt den administrerende direktør Karsten Ingemann Pedersen. Han siger:

- Ejerskiftet er blevet godt modtaget af vore kunder og leverandører og ikke mindst af vore egne medarbejdere. Det har betydet en forstærket, positiv udvikling, der har kunnet fastholdes året igennem. I tæt samarbejde med bestyrelsen har vi nu redefineret vores strategi, og er i fuld gang med at føre den ud i livet. Vi har endnu ikke set den fulde effekt heraf, men betragter 2007-resultatet som tilfredsstillende og har positive forventninger til 2008.

SystemTeknik A/S beskæftiger ca. 100 medarbejdere, der udvikler, producerer og sælger elektriske fordelings- og styretavler og tilhørende software. Kunderne er især en række af de største danske industrivirksomheder.

Kilde: SystemTeknik A/S - http://www.systemteknik.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079