23948sdkhjf

Hamann Electronics har nidoblet ordrebeholdningen på tre år

Strategien hos Hamann Electronics går både ud på at insource og outsource produktion, og indtil videre har det givet gevinst med en kraftig vækst i ordrebeholdningen.
I 2005 gjorde administrerende direktør Gert Nielsen sin entre i Hamann Electronics, og på det tidspunkt var ordrebeholdningen på 7 mio. kr. Siden da har der været tryk på væksten hos Holbæk-virksomheden, og i dag har man en ordrebeholdning på 65 mio. kr. Det skriver Erhvervsbladet.

Succesen skal dels tilskrives en kapitalindsprøjtning sidste år på 9 mio. kr. fra Mezzanin Kapital og dels en strategi om på en gang både at outsource til fire samarbejdspartnere i Østeuropa, men også at insource produktion til fabrikken hjemme i Holbæk.

- Vi gør begge dele. Vi sourcer i udlandet og forøger vores egenproduktion. Vi ser en gradvis forbedring af virksomheden, og det skyldes, at vi forbedrer os på begge fronter. Der er fire leverandører i udlandet, hvor produktionen løbende stiger. Vi er ligeledes steget ganske betragteligt i egenproduktion. Så vi drejer op for volumenknappen i både indland og udland. Vi har reelt fordoblet vores bruttofortjeneste de to seneste år, og stigningen skyldes både producenter i udlandet og vores egenproduktion i Holbæk, udtaler Gert Nielsen til Erhvervsbladet.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062