23948sdkhjf

Danske HandStep indtager Europa

Birkerød-virksomheden HandStep ansætter nu den engelske mobility-ekspert Tim Carter til at styrke forretningen for standardiserede mobile softwareløsninger.
Tim Carter har ekspertise i at opbygge internationale salgskanaler for softwarevirksomheder. Hos HandStep vil han koncentrere sig om at markedsføre standardprodukter til større internationale virksomheder samt opbygning af en international partnerkanal til HandSteps standardprodukter.

Tim Carter har gennem de sidste syv år fulgt HandStep tæt via sin fortid hos blandt andet XcelleNet og iAnywhere (Sybase), hvor han specialiserede sig i at introducere mobile og trådløse løsninger til det europæiske marked. Tim var her ansvarlig for at opbygge internationale salgskanaler og for at skabe balance mellem direkte og indirekte salgsteams i hele EMEA-regionen. Han har blandt andet introduceret Afaria, der er det mest benyttede device management-produkt internationalt i dag. Et produkt, som HandStep er leverandør af og specialister i.

- Norden er anerkendt for innovativ trådløs teknologi, og HandStep besidder en god niche-position på markedet. Virksomheden har formået at tiltrække store talenter og dermed udvikle markedets førende mobile softwareløsninger. Succesen kommer også til udtryk i den accelererede vækst, som HandStep viser, og i virksomhedens eksisterende kundebase, der tæller mange store danske virksomheder og kommuner, siger Tim Carter, VP Products Division.

- Personligt har jeg arbejdet sammen med Tim Carter, siden jeg grundlagde HandStep, så han falder let ind i rollen som HandStepper. Jeg ser et stort potentiale i videreudvikling af virksomheden internationalt, især inden for standardløsninger, og til det formål finder vi ikke en bedre egnet person end Tim, siger Brian Nielsson, stifter af HandStep og leder af det engelske datterselskab.

Kilde: HandStep

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078