23948sdkhjf

Bosch overtager Extreme CCTV

Bosch har overtaget den canadiske virksomhed Extreme CCTV Inc. Aktionærer og optionshavere har accepteret Bosch’s tilbud på 5,00 canadiske dollar pr. aktie.
Dermed bliver transaktionsvoluminet på ca. 93 mio. canadiske dollar (ca. 460 mio. kr.). Med overtagelsen af Extreme CCTV styrker Bosch sin Security Systems-division og udbygger segmentet videoovervågning.

Extreme CCTV er en teknologisk førende producent og udbyder af aktiv infrarød belysning, integrerede dag– og natkameraer med aktiv belysning og videokameraer til anvendelse under ekstreme forhold som varme, kulde, dårlig sigtbarhed og ekstraordinær mekanisk belastning. Virksomheden er desuden en førende udbyder af systemer for nummerpladeregistrering.

I 2007 nåede virksomheden op på en omsætning på ca. 43 millioner canadiske dollar (ca. 212 mio. kr.) med ca. 130 medarbejdere på verdensplan. Extreme CCTV har filialer i Burnaby (Canada), Newcastle og Church Crookham (begge Storbritannien) samt Barbados. Virksomheden har de tre kendte mærker Extreme, Forward Vision og Derwent.

Kilde: Bosch - http://www.bosch.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125