23948sdkhjf

Teracom får ny direktør

Teracom Danmark har udnævnt Martin Løbel til ny administrerende direktør for selskabet.
Martin Løbel kom til Teracom ved årsskiftet, hvor han har varetaget opgaven som chief commercial officer med ansvar for blandt andet customer relationship, sales and marketing, business development med videre.

Tidligere har han haft flere positioner hos Waoo senest som chief technology officer og med ansvar for driften af tv og telefoni til flere hundrede tusinde husstande. Han er uddannet civilingeniør EE, optisk kommunikation, ph.d. i anvendt fysik/optic samt HD i international business.

- Martin Løbel er det helt rigtige valg til at videreføre processen for Teracom til at være et stadigt mere kundeorienteret selskab med stadig styrket fokus på innovation og forretningsudvikling. Martin har den unikke kombination af både stærke tekniske og kommercielle kompetencer, siger netdirektør Johnny Svedberg, Teracom Boxer Group.

Martin Løbel glæder sig til at kaste sig over opgaven i en tid, hvor Teracoms kerneområder, der især er radio og tv-broadcast via terrestriske netværk, er ved at blive udbygget og suppleret af nye aktiviteter.

- Teracom har en lang erfaring med etablering og drift af komplekse landsdækkende distributionssystemer og er på vej ind i nye forretningsområder. Det kræver betydelig omstilling og nye måder at agere på. Det er en stor og spændende udfordring, som jeg ser frem til at løse, siger Martin Løbel.

Teracoms nye administrerende direktør overtager rorpinden efter Lars Kierkegaard, der har været konstitueret i stillingen siden december, da daværende administrerende direktør Steffen Weber forlod virksomheden.

Martin Løbel tiltræder som administrerende direktør med omgående virkning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078