23948sdkhjf

Lodam Electronics støtter sønderjysk elitesport

Lodam Electronics i Sønderborg tegner Platin sponsorat til 100.000 kr. i SønderjyskE for at sikre fokus på blandt andet ny køleteknisk uddannelse på SDU.
- Det er utrolig vigtigt at bakke op om SønderjyskE. Resultaterne på isen, på fodbold- og håndboldbanerne og golfanlæggene er med til at fortælle historien om, at Sønderjylland er et dynamisk og attraktivt område. Det er en egn, man seriøst bør overveje at flytte til, hvad enten det handler om karriere eller uddannelse. Vi har utrolig meget at byde på - uanset om du befinder dig i Haderslev, Sønderborg, Vojens eller Aabenraa, siger administrerende direktør Jens Andersen, Lodam Electronics A/S i Sønderborg.

Virksomheden har netop tegnet et toårigt Platin-sponsorat med SønderjyskE Elitesport til en værdi af 100.000 kr. Sponsoratet omfatter alle SønderjyskEs idrætsgrene.

Medvirkende til tegningen af det toårige sponsorat er, at Jens Andersen, som formand for køleklyngen KVCA, er blandt initiativtagerne til den nye køleteknologiske masteruddannelse, som Syddansk Universitet udbyder i Sønderborg til efteråret. Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark.

- Det, der skal få unge med en bachelor-uddannelse til at læse til civilingeniør i Sønderborg er, at vi har de rigtige uddannelser, det rigtige studiemiljø og at der er mulighed for et attraktivt job, når mastergraden er i hus. Stort set alle køleklyngens over 20 virksomheder efterspørger ingeniører med køleteknologisk specialviden. I det totalbillede ser jeg SønderjyskE som en vigtig komponent. Derfor er det naturligt at støtte foreningen, siger Jens Andersen.

Kilde: Lodam Electronics

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078