23948sdkhjf

Horsens-virksomhed rammer guldåre i samarbejde med Sony

Elektronikproducenten Tagarno har i samarbejde med japanske Sony udviklet en elektronisk synsforstærker, der kan bruges af både synshandicappede og industrien.
Forstærkeren er blevet udviklet som standardinterface til Sonys HD-kameraer, og alene derfor er produktet allerede en succes, idet Sony går aktivt ind i salget af forstærkerne. Oprindeligt var forstærkeren tiltænkt som hjælpemiddel til synshandicappede, men flere andre interessante markeder har vist sig. Det skriver Erhvervsbladet.

- Det er et kvantespring i forhold til vores eget marked for synshjælpemidler, hvor vi nu er absolut førende, men vi har også mærket en stor interesse fra industrivirksomheder, der kan bruge HDMI-boardet i forbindelse med for eksempel industriel overvågning og kvalitetskontrol, forklarer Eli Tømmergaard, administrerende direktør i Tagarno, til Erhvervsbladet.

Udviklingen af teknologien har taget to år og kostet flere millioner. Eli Tømmergaard anslår dog, at investeringen vil være tjent hjem i løbet af blot halvandet til to år.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094