23948sdkhjf

- Det går som varmt brød

Luksusproblem. Stor efterspørgsel presser leveringstiden på den sjællandske måleinstrumentproducent Comm-Connects håndholdte RF-apparater i vejret.
Normalt har Comm-Connect, som bl.a. fremstiller elektroniske måleinstrumenter, en leveringstid på en til to uger på sine håndholdte RT-apparater. Men for tiden forholder det sig meget anderledes.

Stor efterspørgsel har presset den forventede leveringstid op i nærheden af seks uger. Særligt PMR Power Meters 30-30 og 29-30 køber kunderne mange af, fortæller direktør i Comm-Connect Thomas Pedersen til Electronic Supply.

- De går som varmt brød. Vi kan ikke holde dem på lager, siger direktøren og tilføjer, at firmaet har en målsætning om at blive lagerførende af de håndholdte målere i løbet af det næste år.

Fokus på salget
Håndholdte RF-apparater er kun én del af Comm-Connects aktiviteter, der også omfatter almindelige RF-komponenter som splittere, combinere o.l. samt konsulentarbejde, der udspringer af RF-apparaterne.

Så selvom de håndholdte instrumenter ryger ud til kunderne, lige så hurtigt som de bliver færdige, arbejder firmaet i Slangerup på at forbedre sig.

- Vi skal gøre mere ved salget, siger Thomas Pedersen og løfter sløret for, at man leder efter de rette nye folk.

Selve produktionen af måleinstrumenterne ligger hovedsageligt hos underleverandører i Danmark og udlandet. Comm-Connect står så selv for samling, kalibrering og test i hovedkontoret i Slangerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078