23948sdkhjf

Svensk aftale til dansk instrument-producent

Comm-Connect har indgået en aftale med svenske Instrumentcenter AB om distribution af det danske firmas håndholdte RF-instrumenter.
Det første salg er allerede kommet i stand via det salgssamarbejde, som den danske måleinstrumentproducent Comm-Connect før sommerferien indgik med svenske Instrumentcenter AB.

Salgssamarbejdet omfatter hovedsageligt distribution af det danske firmas håndholdte RF-instrumenter på det svenske marked.

Et godt match var afgørende
Den nye distributionsaftale er kommet i stand efter, at Comm-Connects mangeårige samarbejdspartner i Sverige gik konkurs. Måleinstrumentproducenten skulle derfor finde en ny partner.

Kontakten til Instrumentcenter AB kom på plads delvis takket være det danske firmas eget netværk. Blandt andet kendte Comm-Connects partnere i Tyskland, Norge og England allerede til det svenske firma.

- Jeg skrev så til Arne, som ejer Instrumentcenter, og forklarede ham, at jeg så et godt match, siger direktør Thomas Pedersen til Electronic Supply. Og det gode match er afgørende, understreger direktøren:

- Vi er kun interesseret i en partner, der har forstand på tingene og gerne vil sætte sig ind i, hvordan vores instrumenter fungere rent teknisk.

Mere arbejde forude trods tidlig succes
Efter et møde i Linköbing med det svenske firma, hvor RF-instrumenterne blev præsenteret, var man enige om at arbejde videre. Siden er det gået slag i slag. I foråret havde Instrumentcenter AB så Comm-Connects produkter med på en messe i Gøteborg - det er den præsentation, der har givet det første salg. Ikke underligt er forventningen, at successen bliver gentaget næste år på samme messe.

Man er dog stadig på et overordnet niveau og skal have konkrete planer på plads for at få det optimale ud af det svenske samarbejde. Blandt andet skal svenskerne have mere træning plus information om, hvordan de griber salg til politi, forsvar og andre aftagere af RF-instrumenterne an.

- Vi skal finde de rigtige kontakter, der hvor de ikke selv har. Det er nyt for dem, så vi skal hjælpe dem med at komme ind på de områder, de ikke er har erfaring med i forvejen, siger Thomas Pedersen.

Comm-Connect ser generelt Sverige som et spændende marked med et stort potentiale. Og mens Instrumentcenter AB primært står for salg af de håndholdte apparater, omfatter den danske producents aktiviteter også almindelige RF-komponenter som splittere, combinere o.l. samt konsulentarbejde, der udspringer af RF-apparaterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079