23948sdkhjf

Ny direktør for Siemens IT

Claus Møller 45 år, som i dag er divisionsdirektør i Siemens Power and Transportation, overtager ledelsen af Siemens IT Solutions and Services.
I forbindelse med Claus Møllers tiltrædelse flyttes afdelingerne Engineering og Project Management med 150 medarbejdere, der hidtil har været placeret i Power and Transportation, over i Siemens IT Solutions and Services. Hermed samles den fælles forretningssupport i Siemens IT Solutions and Services.

- Vi er meget glade for, at Claus Møller har sagt ja til jobbet som divisionsdirektør i Siemens IT Solutions and Services og samtidig fortsætter i Siemens danske ledelse som ansvarlig for vores samlede it-aktiviteter i Danmark, siger Jukka Pertola, administrerende direktør for Siemens A/S i Danmark.

- Claus Møller har solid ledererfaring, og han har vist stærke evner til at udvikle og gennemføre en strategi, som blandt andet de flotte resultater i Siemens Power and Transportation viser. Det er disse kvaliteter, som nu skal bruges til at videreudvikle Siemens IT Solutions and Services, og vi har høje forventninger til resultaterne, fortsætter Jukka Pertola.

- Det bliver en spændende udfordring. Vi er ved at skabe en virkelig stærk virksomhed, som også fremover vil kunne løfte de store udfordringer på det danske it-marked. Siemens IT Solutions and Services har en stærk position som en af landets førende it-leverandører med nogle af landets mest interessante kunder, og selskabet ligger inde med et klart potentiale for yderligere vækst. Det er en stor og spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med, siger Claus Møller.

Claus Møller har siden 2001 været divisionsdirektør i Siemens Transportation Systems, inden divisionen blev til Power and Transportation. Han er medlem af flere bestyrelser inden for dansk erhvervsliv heriblandt DI Region Hovedstaden. Claus Møller bor i København, er far til fire børn og uddannet ingeniør fra DIA-ED.

- Nuværende divisionsdirektør, Lars Smith, har efter 22 år i IT Solutions and Services valgt at fortsætte sin karriere uden for Siemens, og starter derfor 1. maj som partner hos Ray & Berndtson, Executive Search & Selection. Han har gjort Siemens til en anerkendt outsourcingpartner, udviklet et stærkt managementteam og øget kundeporteføljen. Vi takker ham for en flot indsats, siger Jukka Pertola.

Claus Møller tiltræder sit nye hverv den 1. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094