23948sdkhjf

GN får dansk salgsforbud efter patentstrid

Østre Landsret har udstedt et salgsforbud for visse af GN Store Nords produkter. Baggrunden er en patenttvist med rivalen Oticon.
Det midlertidige forbud dækker visse ældre produkter på det danske marked, ReSound Verso og det tilsvarende Beltone First. GN forventer derfor ikke, at forbuddet får nogen indvirkning på GN ReSounds globale kommercielle resultater. Det oplyser GN i en meddelelse til børsen.

GN er naturligt nok uenige i afgørelsen:

- GN Store Nord er af den stærke overbevisning, at de omhandlede produkter ikke krænker Oticons patent. Desuden er vi af den klare opfattelse, at patentet er ugyldigt, skriver høreapparatvirksomheden i selskabsmeddelelsen.

Forventer snarligt stop for salgsforbuddet
GN ReSound har allerede indleveret indsigelse vedrørende patentets gyldighed til det Europæiske Patentkontor og forventer, at patentet bliver erklæret ugyldigt. Det vil betyde, at det midlertidige forbud kan blive ophævet.

En høring er blevet fastsat til februar 2016, dog indikerer den foreløbige vurdering fra det Europæiske Patentkontor, at GN ReSounds indsigelse i de fleste henseender vil være succesfulde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125