23948sdkhjf

Rittal dropper værkstedet

Den 1. oktober rykker leverandøren Rittal ind i et nyt domicil i Vallensbæk. Dermed er firmaet nu et rent salgsselskab i Danmark.
Rittal flytter den 1. oktober 2015 fra Taastrup til nye lokaler på Delta Park 37 i Vallensbæk. Samtidig flytter også søsterselskabet EPLAN Software & Service til adressen.

Siden 2006 har Rittal haft kontorer, showroom, lager og værksted i Taastrup, men på grund af Rittal-gruppens overordnede, logistiske strategi flyttede lager og værksted i 2009 til et fælles lager for Norge, Sverige og Danmark beliggende i Ängelholm nord for Helsingborg. Fra dette lager får de danske kunder leveret standardprodukter.

- Med flytningen af lager og værksted var der ikke behov for disse faciliteter i Taastrup, hvorfor disse nu er afhændet. Vi er nu et rent salgsselskab, som kun har behov for kontorer og showroom, siger administrerende direktør Hassan Soussi, og tilføjer, at der ved valget af nyt domicil var lagt stor vægt på god infrastruktur.

Rittal Firmaet fremstiller og udvikler standardløsninger og skræddersyede løsninger inden for indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT-infrastruktur samt software og service,

I 2004 oprettede Rittal sit eget, selvstændige datterselskab i Danmark, med hovedkontor, værksted og lager i Hørup Hav på Als og en salgsafdeling med lager i Herlev. I 2006 flyttede Herlev-afdelingen til den nuværende adresse i Taastrup, hvor både lager og værksted blev udvidet. I Hørup Hav opretholdte man hovedkontoret og værksted samt et lager af kundespecifikke produkter og et mindre program af standardprodukter. I 2010 lukkede afdelingen i Hørup Hav, og man centraliserede salg, marketing, økonomi og administration i Taastrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062