23948sdkhjf

Iværksættervirksomhed tredobler omsætningen – næsten

2operate, der er leverandør til mobilnetværk og satellit-kommunikation, har netop præsenteret sit første overskud. Firmaet planlægger et erobringstogt i Nordatlanten og USA.
2operate har netop præsenteret sit første overskud siden etableringen i 2009. Det lyder på 347.000 kr. Resultatet er skabt i et 2014/2015, hvor omsætningen er tæt på tredoblet.

- Vi etablerede virksomheden i 2009 midt under finanskrisen, og telebranchen var på det tidspunkt begyndt at skrue voldsomt ned for investeringslysten over det meste af verden. På trods af dette er det nu lykkedes at få fat i en del af markedet i Nordeuropa, og heldigvis ser det nu ud til at optimismen er i gang med at vende tilbage i branchen, siger CEO og medstifter Lars Moltsen.

Det er primært nye ordrer med eksisterende kunder i Skandinavien og Baltikum, der har skabt årets omsætningsvækst i 2operate. Herudover har virksomheden leveret et nyt projekt til det europæiske rumagentur ESA, der gennemføres med Tele Greenland og Thales Alenia Space som underleverandører.

Nordatlantisk erobringstogt
Virksomheden er kommet godt i gang med det
Store vækstambitioner
2operate leverer avanceret software til drift af mobilnetværk og satellit-kommunikation. Der er lige nu fire fuldtidsansatte ingeniører.

Ambitionerne rækker langt. I løbet af fem år bør firmaet i Lars Moltsens' optik kunne erobre en betydelig del af verdensmarkedet, der for firmaets produkt i nuværende form er på omkring 2 mia. kr. årligt.

Ejerkredsen består af de to iværksættere, Lars Moltsen og Carsten Hellegaard, Borean Innovation (tidligere NOVI Innovation), samt to private investorer, Sitella og Torben Svanberg.
nye regnskabsår med en fuld ordrebog og en forventning om at komme ind på nye markeder uden for Europa inden for overskuelig fremtid.

- Lige nu arbejder vi på en langsigtet plan om at erobre det amerikanske kontinent. I det daglige kalder vi planen "vikingestrategien", idet vi satser på at opnå en eller flere ordrer i Nordatlanten (Island og Grønland) inden vi lander i Canada og USA, forklarer Lars Moltsen og henviser til, at 2operate i marts underskrev en ny aftale med færøske Føroya Tele, der har været kunde siden 2013.

- Vi arbejder desuden på flere konkrete muligheder, bl.a. hos mobiloperatører i Nigeria igennem en meget aktiv agent i landet og et samarbejde med det nye danske generalkonsulat i Lagos, tilføjer 2operates direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078