23948sdkhjf

Belysningsproducent vokser med en fjerdedel

Store ordrer på danske sygehuse og det britiske marked betyder masser af produktion og salg hos belysningsfirmaet Riegens i Odense.
Lyse udsigter for belysningsproducenten Riegens. Firmaet med base og produktion i Odense forventer, at omsætningen vokser med 25 procent i år.

- Når vi kigger ind i vores pipeline, ser det ud til, at vi kan holde den året ud. Og når vores kostbase også er rimelig fast, får det fuld effekt på bores bundlinje, siger administrerende direktør i Riegens, Claus Jarlgaard Jensen, til Ritzau Finans ifølge finans.dk.

Sidste år havde Riegens A/S en nettoomsætning på 199,5 mio. kr., resultatet af primær drift lød på 7,1 mio. kr., og overskuddet var på 2,8 mio. kr. Riegens havde 180 medarbejdere i 2014.

Fremgangen tilskriver Claus Jarlgaard Jensen dels renoveringer og nybyggerier på danske sygehuse, hvor Riegens bl.a. skal lever 80 procent af belysningen på Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU. Dels ordrer fra det britiske marked, hvor energieffektiviseringer og energirenoveringer fylder godt i bogen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078