23948sdkhjf

Teknologiskole slår kløerne i næste generation

Ny forening lærer unge om elektroniske komponenter, design af systemer samt udvikling af robotter og software.
Teknologiskolen hedder en ny, frivillig forening, der tilbyder teknologisk orienterede fritidsaktiviteter for børn og unge i Odense og omegn.

- Vi ønsker med vores tilbud at stimulere og udvikle interessen for teknologiudvikling, innovation og samarbejde gennem et lærerigt og uformelt miljø, hvor der er plads til at arbejde med egne ideer såvel som planlagte aktiviteter, skriver foreningen om sit mål og virke.

Konkret er målet at give unge i alderen 10-18 år indsigt i elektroniske komponenter, udvikling af software samt design af systemer og robotter.

Venteliste til første aktivitet
Robotter er også omdrejningspunkt for Teknologiskolens første aktivitet, Vilde Robotter, der løber af stablen den 30. september i Odense. Med flere tilmeldte, end der er pladser til, har det været nødvendigt at henvise medlemmer til ventelisten.

Vilde Robotter vil give en forståelse for, hvad en robot er og besår af. Både hvad angår mekanik og design, elektronik og software.

Foreningen drives på frivillig basis af teknologi-interesserede forskere, lærere og studerende fra bl.a. Syddansk Universitet, Odense kommunes skoler og gymnasier.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111