23948sdkhjf

B&O-formand: Ny direktør skal være generalist

I nærmeste fremtid vil B&O præsentere en ny administrerende direktør, og ifølge bestyrelsesformand Jørgen Worning bliver der tale om lidt af en multikunstner, der både kan administrere bløde og hårde værdier.
Siden administrerende direktør Torben Ballegaard Sørensen blev fyret i januar, har der været mange spekulationer om, hvem der skulle efterfølge ham hos B&O. Nu er afgørelsen lige om hjørnet, og ifølge Børsen har koncernens bestyrelsesformand, Jørgen Worning, løftet sløret for, hvilke egenskaber han ser efter hos den kommende direktør.

- B&O har både et element af kreativitet i form af produktudvikling og design, og nogle meget bløde værdier, samtidig med at man har en stor organisation og en international forretning, hvor 90 % af forretningen ligger uden for landets grænser. Her vil man nok se mere efter en generalist, som kan lidt af det hele, siger han til Børsen.

Han lægger især vægt på, at den kommende direktør har erfaring som administrerende direktør, men understreger at det ikke er afgørende, om han har haft ansvaret for et budget på 1 eller 4 mia. kr. Det vigtigste er, at han er vant til at stå med ansvaret som den, der skal tage de endelige beslutninger.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109