23948sdkhjf

Eltronic rykker EMS-produktionen

En tredjedel af salget til internationale kunder rykker til Danmark, når teknologivirksomheden flytter EMS-produktion og Box Build til nye underleverandører i Thailand.
Eltronic rykker produktionen ud af Kina og ind i Thailand.

- Vi kan ikke konkurrere på det nu i Kina, siger administrerende direktør Lars Jensen om stigende lønninger i det østlige Kina, hvor firmaet hidtil har lagt produktionen hos en klynge af underleverandører.

- På EMS-produktion og Box Build er Thailand mere konkurrencedygtige end Kina på nuværende tidspunkt. Det er alle de leverandører, der indgår i Box Build, og ikke selve EMS-delen men den samlede cluster af leverandører, uddyber Eltronic-direktøren.

Salg fra både Danmark, Kina og Thailand
Mens Eltronics produktion i Kina hidtil har ligget hos en klynge af underleverandører, har virksomheden selv haft produktionsplanlægning, sourcing og lignende i landet. Og her bliver det.

- Af det vi sælger til internationale kunder fortsætter til dels i Kina. Men en tredjedel ryger til Danmark, en tredjedel til Thailand og en tredjedel bliver i Kina, oplyser Lars Jensen.

Bruger samme system i Centraleuropa
Modellen med produktion hos underleverandører benytter Eltronic sig også af i Polen, hvor teknologivirksomheden også selv har ingeniører.

Eltronics egen produktion i Polen blev lukket ned for nogle år side, og der er ifølge Lars Jensen ikke planer om at starte det op igen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125