23948sdkhjf

Højt at flyve på HI-messen

Dira satsede stort på årets HI-messe med konceptet DIRA Airlines. Det blev på mange måder en kæmpe succes for robot-netværket.
Var du på besøg på HI-messen i Herning i sidste måned, så løb du helt sikkert en i nogle rødklædte stewardesser eller mænd i pilotuniformer. Det var DIRA Airlines, der var landet i Herning og bød de besøgende inden for hos netværkets udstillende medlemmer.

- Vi ville gerne skabe mere trafik hos medlemmerne, og vi ville gerne være mere kendt i branchen, og begge dele er lykkedes for os. Tanken var, at en besøgende på forhånd har besluttet sig for en fire-fem stande hjemmefra, han skal besøge, og så har den besøgende noget tid til at ose rundt. Og jo mere af den ose-tid jeg kan få til at foregå hos mine medlemmer, jo bedre er det for DIRA, forklarer Morten Berenth Nielsen fra DIRA, der har været primus motor på projektet.

DIRA's egen evaluering af indsatsen viser, at langt de fleste medlemmer har været tilfredse med DIRA Airlines. På en skala fra et til fem får indsatsen en samlet vurdering på 4,4, og det er Morten Berenth Nielsen særdeles tilfreds med.

- Det jeg hører fra alle sider er, at alle er glade. 36 af udstillerne har meddelt, at de gerne ville være med igen. Vi stod ikke ude i døren og havde nogle faglige budskaber. Vores eneste budskab var; besøg vores medlemmer. Og når jeg måler, om det har været en succes for DIRA, så er det ud fra medlemmernes tilbagemeldinger, konstaterer han.

Selve konceptet gik ud på, at de besøgende på messen modtog et ”boarding pass” ved indgangen og efterfølgende kunne samle stempler ved at besøge 39 forskellige ”destinationer”, i form af foreningens medlemmer, rundt omkring på messen. På hver destination modtog man et stempel, og efterfølgende kunne man deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr.

I alt udleverede DIRA's stewardesser cirka 10.000 boarding pass til messens godt 16.800 gæster. De fik 14.800 stempler retur fordelt på 2.234 forskellige personer, hvoraf langt de fleste ikke havde nogen tilknytning til DIRA på forhånd.

Om DIRA Airlines kommer på vingerne igen ved en senere lejlighed er endnu ikke besluttet.

- Jeg kommer til at bruge en masse af de elementer fremadrettet, men om vi skal bruge ”DIRA Airlines” igen, det er noget vores bestyrelse beslutter. Nogle af elementerne har skinnet rigtig godt igennem, og det vil være tåbeligt ikke at bruge dem igen, konstaterer Morten Berenth Nielsen.
Læs mere om: dira
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078