23948sdkhjf

Falck Schmidt skal bruge flere af de rigtige nørder

50 arbejdspladser på vej til Fyn. Aftale med Boeing kan skabe både ingeniør- og produktionsarbejdspladser
Forsknings- og udviklings-kontrakten, som Falck Schmidt Defence Systems netop har indgået med Boeing, kan betyde mange nye arbejdspladser i Odense.

Læs mere: Falck Schmidt kan blive eneleverandør til Boeings satellitter

- Det betyder på kort sigt ansættelse af flere ingeniører, de rigtige nørder, siger Jan Falck Schmidt, direktør i Falck Schmidt Defence Systems, til TV2 Fyn.

- Og på længere sigt ansættelse af også en hel del andet personale, altså på produktionssiden, tilføjer han.

Samlet vurderer Falck Schmidt-direktøren, at der kan blive tale om mere end 50 job over de næste tre til fem år. Falck Schmidt har i dag mellem 50-100 ansatte.

Indgang til Boeings leverandørnetværk
Aftalen mellem Boeing og Falck Schmidt Defence Systems bygger på Falck Schmidts ekspertise indenfor den såkaldte Filament Winding-teknologi og sigter på at udvikle komposit-baserede strukturelle komponenter i rørform til rumfartøjer.

Falck Schmidt vil være en af de eneste virksomheder i verden, som behersker denne produktionsteknologi og udviklingskontrakten er det første skridt på virksomhedens vej ind i Boeings globale leverandørnetværk.

- Kontrakten åbner mulighed for at Falck Schmidt Defence Systems kan udvikle et revolutionerende produkt, som har et betydeligt markedspotentiale på tværs af hele rumfartsindustrien, siger Debbie Rub som er Vice President og General Manager for Global Strike-divisionen i Boeing Defense, Space & Security.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094