23948sdkhjf

Amerikansk afmatning kan presse William Demants indtjening

Onsdag kommer William Demant med kvartalsregnskab, og analytikerne venter spændt på, om den økonomiske krise i USA har præget salget af high-end-høreapparatet Epoq.
Det er ingen hemmelighed, at William Demant har haft store forventninger til satsningen Oticon Epoq, og netop derfor er der stor spænding om, i hvor høj grad salget af det højtprofilerede høreapparat kan ses på overskuddet. Det skriver Børsen.

Spændingen går især på det amerikanske marked, hvor den økonomiske udvikling har udhulet mange amerikaneres købekraft. Det forventer analytikerne også smitter af på salget af høreapparater, hvor mange kunder ventes at vende ryggen til high-end-produkter som Epoq og Sonovas Exilia, og det kan påvirke indtjeningen hos William Demant.

- Den negative effekt af amerikansk økonomi opvejes af selskabets brede palet af produkter. Det er ingen fordel, hvis forbrugerne i højere grad efterspørger billigere produkter, som giver en lavere indtjening, men det er heller ingen katastrofe. Også blandt de billige produkter har William Demant masser at tilbyde, og det sikrer, at væksten i selskabet nok skal fortsætte, siger aktieanalytiker Martin Parkhøi fra Danske Equities til Børsen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094