23948sdkhjf

Wisecon vil hurtigere ud til nye markeder

Producenten af intelligente rottefælde forventer langt hurtigere adgang til flere europæiske lande med EU-Kommissionens opgør med nationalt bureaukratisk bøvl.
Wisecon producerer intelligente rottefælder, der dræber skadedyrene med elektrisk stød. Virksomheden har 48 ansatte, omsatte sidste år for 40 mio. kr. og er tilstede i 12 lande.

Netop adgang til nye markeder og godkendelser fra nationale myndigheder rundt om i Europa har været Wisecons store hovedbrud. Det skriver Børsen.

- Det er den samme historie, der gentager sig hver gang. Når vi går i gang med en ny fælde og skal sælge den i f.eks. Sverige, så er der godkendelsesprocedurer. Det kan tage årevis, siger Preben Fritzbøger, administrerende direktør i WiseCon, om de udfordringer, Helsinge-virksomheden støder på i flere europæiske lande.

Problemerne med nationalt bøvl skal være slut nu. I hvert fald hvis det står til EU-Kommissionen, der i dag præsenterer en ny plan for EUs indre marked, som skal sikre virksomheder lettere adgang. Godkendelse af et produkt i et enkelt EU-land skal være nok til, at det fremover kan sælges i hele EU.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079