23948sdkhjf

William Demant fastholder vækstmål

Første kvartal udviklede sig stort set som forventet for William Demant, selv om negative valutapåvirkninger tvinger selskabet til en nedjustering.
- Koncernens høreapparatforretning har i den forløbne del af 2008 udviklet sig tilfredsstillende, men lidt i underkanten af de lagte planer. Udviklingen afspejler, at særligt i designsegmentet, som dækker de kosmetisk attraktive miniapparater, er konkurrencen skærpet som følge af en lang række produktlanceringer siden årsskiftet, skriver William Demant i sin kvartalsrapport.

Netop de betragtninger får William Demant til at fastholde vækstforventningerne for resten af året. I alt regner man med en vækst i omsætningen på 7-10 % målt i lokale valutaer. Til gengæld forventer man nu et større tab som følge af negativ valutapåvirkning, og derfor har man valgt at nedjustere resultatforventningerne, så man nu regner med en omsætning på 5,550-5,700 mia. kr. og et resultat af den primære drift på 1,34-1,44 mia. kr.

Der var stor spænding om salgsudviklingen på det højtprofilere Oticon Epoq, og ifølge kvartalsrapporten forløber salget helt efter planen.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078