23948sdkhjf

Gode vibrationer hos nordsjællandsk konsulentfirma

Bolls Rådgivning i Slangslunde ved Stenløse har udvidet kompetencerne, så man nu også kan lave vibrationstests.
Selv hvis man har lavet jordens mest geniale produkt, er det ikke meget værd, hvis det ikke kan opnå de krævede godkendelser, og her kan konsulentfirmaet Bolls Rådgivning hjælpe. For at imødekomme de stadig større krav, som produkterne skal leve op til, har man nu anskaffet et system, så man kan lave såkaldte vibrationstests.

- Vi har mulighed for at lave tre former for vibrationstest; sinus-vibration, random-vibration og bumptest. Ved hjælp af en generator og effektforstærker kan man teste emner, som er fastgjort til et rystebord. Man kan både bruge testene, når det endelige produkt skal godkendes, eller hvis man på et tidligt tidspunkt vil se svaghederne i ens konstruktion, fortæller Kim Boll Jensen, og tilføjer:

- For en konstruktør er det interessant at vide, om tingene er skruet rigtigt sammen. Efterfølgende kan man så undersøge, hvad der skal til for at forbedre på forholdene.

Bolls Rådgivning har gennem 10 år specialiseret sig i CE-mærkning og typegodkendelser, og vibrationstestene er blot seneste skud på stammen af ydelser. Derudover kan man blandt andet gennemføre miljøtests i eget klimakammer samt el-sikkerhedstests.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094