23948sdkhjf

Rovsing sætter navn på sin nye direktør

Christian Bank bliver ny administrerende direktør for rumfarts-underleverandøren SSBV-Rovsing
SSBV-Rovsing har fundet afløseren for administrerende direktør Julian Boot. Selskabet meddelte den 30. oktober, at han forlader posten, men nu er der altså kommet navn på den kommende mand i direktør-stolen.

Læs mere: Topchef forlader Rovsing

Det er Christian Bank, som bliver ny administrerende direktør i SSBV-Rovsing. Han vil tiltræde den 1. januar 2016, og Julian Bott vil forestå en fire-ugers overdragelse i januar måned.

Christian Bank er uddannet rumfartsingeniør og har mange års teknisk og ledelsesmæssig erfaring fra rumfartsbranchen gennem forskellige stillinger hos nogle af Europas største rumfartsvirksomheder. Han har omfattende viden om SSBV-Rovsings væsentligste kunde, ESA, og han har et godt netværk inden for den europæiske og internationale rumfartsindustri.

Christian varetager samtidigt rollen som formand for Human Space Flight Commitee i International Aeronautical Federation (IAF).

Den afgående direktør, Julian Boot, tiltrådte stillingen hos SSBV-Rovsing den 1. november 2014. Inden da havde han en lang karriere inden for europæisk rumfarts- og forsvarsindustri.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078