23948sdkhjf

Sony, Axis og Bosch i samarbejde

De tre virksomheder samarbejder om at standardisere interface på netværksvideoprodukter. Denne nye standard skal give øget fleksibilitet til integratorer og brugere.
Axis Communications, Bosch Security Systems og Sony Corporation har netop offentliggjort, at de vil samarbejde om oprettelsen af et åbent forum, der skal udvikle en standard af interfacet til netværksvideoprodukter. På nuværende tidspunkt er der ingen global standard, der definerer, hvordan netværksvideoprodukter som kameraer, videoindkodere og videohåndteringssystemer (VMS) skal kommunikere med hinanden. Den nye standard forventes at bestå af interfaces til specifikationer som videostreaming, enhedsregistrering, intelligente metadata osv. Rammerne for standarden, der indeholder nøgleelementerne til kompatibiliteten af netværksvideoprodukter, vil blive frigivet i oktober 2008 ved Security-showet i Essen, Tyskland.

Hovedmålet med denne nye standard er at forenkle integrationen af forskellige mærker af netværksvideoudstyr og at hjælpe producenter, softwareudviklere og uafhængige softwareleverandører med at sikre produktkompatibilitet. En samlet åben standard vil også give slutbrugerne flere valgmuligheder, som gør det muligt for dem at vælge produkter fra forskellige leverandører, så de kan udvikle systemer, der helt lever op til deres behov.

Et forum, der er skabt af de tre koncerner, vil være åbent for alle virksomheder og interessegrupper, der har lyst til at deltage i standardiseringsarbejdet. Forummet vil være etableret i fjerde kvartal af 2008 og vil arbejde med den videre udvikling af standarden og med at nå til enighed om, hvordan den nye teknologi skal implementeres.
- Vi er meget glade for at offentliggøre dette samarbejde mellem vore virksomheder. En åben standard vil gøre det endnu lettere for integratorer og slutbrugere at drage nytte af de mange muligheder, der er ved IP-baseret videoovervågningsteknologi, siger Ray Mauritsson, der er direktør for Axis Communications.

Kilde: Sony - http://www.sony.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078