23948sdkhjf

Ændringer hos RS Components kan koste danske job

Den store elektronikleverandør splitter forretningen op. Hvor mange danske job der forsvinder med organisationsændringen er stadig uafklaret
RS Components splitter forretningen op i to divisioner; RS Electronics og RS Industrial.

Den store organisationsændring vil hovedsageligt påvirke kontorjob, oplyser RS Components PR Manager Frank Behrens i et mailsvar til Electronic Supply.

Dialog i Danmark
I Danmark er man pt i dialog med medarbejderne og deres repræsentanter om de foreslåede reorganiseringer, og den endelige betydning ændringerne får. Frank Behrens understreger dog, at der fortsat kun er tale om en proces, hvor man rådfører sig.

- Vi beklager den indflydelse, disse forslag kan have, og vi gør alt hvad vi kan for at støtte de berørte, skriver han.

Skal sikre RS' konkurrencekraft
Ændringerne sker for at gøre RS Components i stand til at yde en bedre og mere målrettet service til kunder i elektronik- og industrisegmentet, lyder det fra selskabet.

- Vi anerkender, at industri- og elektronikkunder har forskellige behov og vil drage fordel af en mere fokuseret og specialiseret tilgang i områder som marketing, lager og prissætning. Vi har også sat fornyet fokus på vores egne mærkers produktportefølje, oplyser Frank Behrens.

Alle ændringerne skal være med til at sikre RS Components' konkurrencekraft samt gøre firmaet i stand til at operere mere effektivt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079